Deze geweldige:
BMW 218i active tourer
1.5 benzine 136pk handgeschakeld.
Bouwjaar 2015, kmstand 98.000.

Vraagprijs 14.500,- euro


Nieuw binnen!

Occasion’s 
Zie marktplaats voor de actuele voorraad!

De beschikbare voorraad wisselt snel, bekijk voor de volledige voorraad onze Markplaats pagina door op het Marktplaats icoon te klikken.
Staat de auto die u zoekt er niet bij? Neem dan even contact met ons op want wij kunnen ook gericht op zoek gaan naar de gewenst auto.

Actueel aanbod zien?
klik op het icoon

Vanwege ons snel groeiende en wisselende voorraad, hebben wij onze fantastische occasion’s op Marktplaats gezet. Zo kunt u altijd snel en eenvoudig onze huidige voorraad bekijken. Staat uw occasion er niet bij? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zoeken graag met u mee!

Klik op het Marktplaats icoon om onze voorraad te bekijken!

Importeren, hoe gaat dat nu eigenlijk?
Nadat uw potentiële nieuwe auto is gevonden, gaan wij voor u aan de slag. Dit betekent dat wij berekenen wat de auto u zou kosten op Nederlands kenteken en dit met u bespreken. Wanneer u hier akkoord op geeft, gaan wij de auto voor u naar Nederland halen. We inspecteren de auto op locatie en gaan de onderhandelingen in met de huidige eigenaar. Vervolgens wordt de auto door ons aangekocht en naar Nederland getransporteerd. Eenmaal in Nederland verzorgen we de toelating bij de RDW en de aangifte BPM bij de belastingdienst. Vervolgens wordt de auto van Nederlandse kentekenplaten voorzien 

Financial lease

De voordeligste financial lease voor uw nieuwe occasion. Eenvoudig als particulier of ondernemer een auto leasen? Bij Autocentrum Beverwijk is dat geen enkel probleem. Leasen kun je zonder al te veel papierwerk. Wij hanteren een snelle en duidelijke procedure voor het leasen van auto’s, waardoor het leasen betaalbaar is, ook voor jou!


Facebook
× Stel hier eenvoudig uw vraag!